Lyssna på artiklar genom att klicka på Läs mer och därefter på högtalarsymbolen.

Nya utbildningstillfällen

Partsrådets arbetsområde Arbetsmiljö ur ett partsperspektiv erbjuder fler utbildningstillfällen kring systematiskt arbetsmiljöarbete.

Partsrådets arbetsmiljöutbildningar om systematiskt arbetsmiljöarbete har blivit fullbokade. Därför erbjuder Partsrådet nu ytterligare fyra utbildningstillfällen i Stockholm. Den 10 april och den 22 maj 2018 genomförs utbildningen Systematiskt arbetsmiljöarbete – vilka regler styr, som tidigare kallades grundutbildning. 18 april och 13 juni genomförs utbildningen Systematiskt arbetsmiljöarbete – arbetsmiljöarbete i praktiken, som tidigare kallades fördjupning. Det är samma innehåll i dessa utbildningar som i de tidigare grund- och fördjupningsutbildningarna i systematiskt arbetsmiljöarbete.

–Det är roligt att det är så stort intresse för utbildningarna. Det är väldigt bra att hr-chefer och skyddsombud går på utbildningarna tillsammans, säger Annika Nilsson, operativt ansvarig för arbetsområdet.

Under hösten 2017 har cirka 200 personer deltagit i Partsrådets arbetsmiljöutbildningar. Under våren 2018 ges ytterligare 16 utbildningar. Läs mer om arbetsmiljöutbildningarna i kalendariet.

Partsrådet stöder partsgemensamt förändrings- och förnyelsearbete på statliga arbetsplatser.