~ Cookies & personuppgifter · Partsradet

Lyssna på artiklar genom att klicka på Läs mer och därefter på högtalarsymbolen.

Om cookies och personuppgifter

Cookies används för att mäta trafiken på partsradet.se och för statistikändamål. Informationen som samlas in är anonym och innehåller inga personliga uppgifter såsom namn eller e-postadress. Information om besökaren kan inte spåras av Partsrådet.

Vad är en cookie?

Post- och Telestyrelsens webbplats kan du läsa om vad cookies är, vad lagen säger om cookies och hur du kan hindra att sådana lagras på din dator.

Hur använder Partsrådet cookies?

På webbplatsen partsradet.se använder vi cookies för att mäta statistik. Inga personuppgifter sparas i cookies.

Hur samlar Partsrådet in personuppgifter på webbplatsen?

Du kan prenumerera på vårt nyhetsbrev via e-post. Vi ber då om ditt namn och din e-postadress. Du kan avsluta din prenumeration när du vill via den länk som visas längst ner i alla nyhetsbrev. Du kan även kontakta oss för att avsluta din prenumeration.

Vi på Partsrådet kan inte, via statistiken, veta vem du som surfar på webbplatsen är. Vi sparar vår statistik i mätverktyget Google Analytics som drivs av Google. Som en del i detta samlar vi in våra besökares IP-adresser. Partsrådet och Google samlar också in information om exempelvis besökarnas operativsystem, webbläsare och dylika tekniska uppgifter för att kunna ge våra besökare en bättre upplevelse. Partsrådet säljer inte vidare denna information till någon annan.

Hur behandlar Partsrådet personuppgifter vid deltagande i Partsrådets aktiviteter?

När du anmäler dig till en av Partsrådets aktiviteter registrerar vi dina kontaktuppgifter elektroniskt så att du kan få information m.m. inför och efter aktiviteten och så att vi kan administrera ditt deltagande. Du kan också få tillgång till Partsrådets intranät, Partsrådet Intra, och via det får övriga aktiva i Partsrådets verksamhet och deltagare i Partsrådets aktiviteter kontaktuppgifter till dig. På Partsrådet Intra kan du själv uppdatera dina kontaktuppgifter. Partsrådet säljer inte vidare denna information till någon annan.

Registerutdrag

All behandling av personuppgifter sker utifrån bestämmelserna om integritetsskydd i personuppgiftslagen, PuL. Du har rätt att en gång per år begära information om vilka personuppgifter om dig som Partsrådet behandlar. Vill du veta om Partsrådet behandlar personuppgifter om dig, måste du i enlighet med lagen skicka en skriftligt undertecknad begäran på papper till oss.

Partsrådet stöder partsgemensamt förändrings- och förnyelsearbete på statliga arbetsplatser.