Benchmarking och digitalisering – hjälper det eller stjälper det våra myndigheter?

Välkommen till ett spännande och insiktsfullt seminarium inom förändring och utveckling där du får möjlighet att lyssna på de senaste rönen och diskutera med andra myndighetsrepresentanter om deras utmaningar. Partsrådets arbetsområde Förändring och utveckling bjuder in dig som är arbetsgivarföreträdare eller facklig företrädare till ett öppet seminarium om kontinuerligt förändrings- och utvecklingsarbete den 8 maj.

Urban Karlström kommer att berätta om hur utveckling och effektivisering av statliga myndigheters verksamhet kan främjas genom benchmarking. Under en interaktiv session får du träffa Pelle Sommansson för att lära dig mer om digitala trender, hur det påverkar myndigheter och vilka möjligheter som finns. Vidare kommer dagen att bestå av gruppdiskussioner och möjlighet kommer att ges till att nätverka.

image003

För mer information kring agenda klicka HÄR.

Anmäl dig HÄR senast den 30 april. Antalet platser är begränsade till ca 200 personer, ”först till kvarn” gäller.

Förändring och utveckling – ett konstant tillstånd är ett av Partsrådets fyra arbetsområden. Inom arbetsområdet får lokala parter stöd i sitt arbete med att stärka bl.a. chefers och medarbetares förmåga och beredskap att leda och verka under ständig förändring och utveckling.

Om du har frågor om seminariet, kontakta:
Susanne Tillqvist, tfn 070-318 91 77, e-post susanne.tillqvist@partsradet.se eller Kristin Bertelsen, tfn 073-040 43 83, e-post kristin.bertelsen@partsradet.se

Om du har frågor kring anmälan, kontakta:
Iréne Öst, tfn: 08-402 28 30, e-post irene.ost@partsradet.se

Välkommen!
Styrgruppen inom Partsrådets arbetsområde Förändring och utveckling – ett konstant tillstånd