Innovationsfrukost – Att innovera i kaos

2018-05-07 Partsrådet välkomnar dig som är arbetsgivarföreträdare och facklig
företrädare på en statlig myndighet till en innovationsfrukost på
Tändstickspalatset i Stockholm.

 

OM SEMINARIET

I en allt mer snabbrörlig värld där medarbetare och användare ställer nya krav, hur kan du som facklig företrädare respektive arbetsgivarföreträdare driva både verksamhet och innovation? Vilka innovativa metoder ökar medarbetarnas grad av involvering och engagemang? Hur får man anställda att bli mer delaktiga i verksamheten och varför är det en nyckelfaktor för framgång? Lisa Lindström menar att innovation är inget som händer i ett vakuum utan att det sker genom ett långsiktigt och medvetet arbete som i mångt och mycket bygger på kaos och kreativitet.

Seminariet inleds med frukost och möjlighet till nätverkande. Därefter följer en föreläsning om
ca 45 minuter följt av gemensam diskussion och reflektion. Det kommer att finnas möjlighet till att ställa frågor till föreläsaren och vi välkomnar ett aktivt deltagande.

Om föreläsaren: Lisa Lindström är VD på digitalbyrån Doberman. Under Lisas ledning har Doberman mottagit flertalet designutmärkelser, utsetts till Sveriges bästa arbetsplats samt kvalificerat sig som gasellföretag. Lisa kommer att dela med sig av konkreta exempel på metoder att använda och exempel från såväl små som stora och offentliga verksamheter.

 

PRAKTISK INFORMATION

Målgrupp: Vi ser gärna att arbetstagar- och arbetsgivarrepresentanter deltar gemensamt på innovationsfrukosten. Detta för att inspiration och lärdomar från dagen ska kunna tas tillvara på bästa sätt i det lokala innovations- och utvecklingsarbetet på myndigheten.

Tid och plats: Fredag den 21 september, kl. 07.45 – 09.30 på Tändstickspalatset, Västra Trädgårdsgatan 15, Stockholm. Frukost serveras från 07.45, seminariet börjar kl. 08.15. Möjlighet finns att vara med via live-stream. Mer information i samband med anmälan.

Anmälan: Anmäl dig HÄR senast den 12 september. Notera att antalet platser är begränsad och att först till kvarn gäller. Partsrådet förbehåller sig rätten att vid stort intresse begränsa antalet deltagare per myndighet. Håll utkik på hemsidan för uppdaterad information.

Återbud: Partsrådet debiterar en avgift på 500 kronor vid avbokning senare än sju dagar före seminariet. För deltagare som uteblir utan att avboka debiteras en avgift om 1000 kronor. Det går bra att överlåta platsen till annan deltagare.

Om du har frågor om seminariet, kontakta projektledare Susanne Tillqvist, tfn 070-318 91 77, e-post susanne.tillqvist@partsradet.se eller Iréne Öst, tfn 070-558 28 37, e-post irene.ost@partsradet.se.

Partsrådet bjuder på seminariet och på frukosten men står inte för logi- och resekostnader.

När du anmäler dig till en Partsrådsaktivitet samtycker du till att dina personuppgifter i anmälan kommer att användas för att administrera din anmälan och följa upp vad du tycker om aktiviteten efteråt. Partsrådet kan komma att skicka information t.ex. om liknande aktiviteter, till din mejladress. Partsrådet behåller uppgifterna som längst två kalenderår efter att du lämnat dem. Sedan tas de bort. Som deltagare kommer du att bli medlem i Partsrådets lösenordskyddade intranät och där få tillgång till framför allt deltagarlistor, presentationer och annat material från aktiviteten du deltagit i. Där är namn och mejladress samt uppgifter som du själv lägger till, tillgängliga för alla som har tillgång till intranätet. Du har tillgång till materialet i två kalenderår efter året du deltog.

Du kan avsluta ditt medlemskap i intranätet tidigare genom att meddela Partsrådet på info@partsradet.se. Läs Partsrådets integritetspolicy HÄR.