Evenemang

Möt Partsrådet: Öppet hus med presentation av Partsrådets tjänster

Hållbart arbetsliv

Informationsträff

Vilka utmaningar står ni inför i er organisation?
Kom och träffa oss, berätta om era behov och ta del av hur de kan mötas genom våra tjänster. 

Vi på Partsrådet vill informera om våra tjänster och hur de kan bidra till att stötta er utifrån de utmaningar ni står inför i er organisation.

Den 31 augusti bjuder vi in dig som lokal part som jobbar i en statlig organisation eller myndighet till öppet hus på en central plats Stockholm där vi presenterar de olika tjänsterna. Det finns förstås möjlighet att ställa frågor, nätverka och utbyta erfarenheter med andra statliga organisationer.


– Med utgångspunkt i det som har hänt i arbetslivet de senaste två åren vill vi påminna om de tjänster programmet Hållbart arbetsliv och Partsrådet erbjuder. Våra tjänster fokuserar på olika perspektiv och sätt att arbeta med frågor som stärker hälsa och engagemang för en bättre arbetsdag varje dag. Samtidigt erbjuder vi möjligheten att arbeta vidare på individ-, grupp- och organisationsnivå i ämnen som behandlar stress, rehabilitering, förändring, lärande och utveckling, berättar Ylva Nordling, chef för programmet Hållbart arbetsliv.

Under vårt öppet hus visar vi även den interaktiva utställningen Ursäkta röran.

Ungefärliga hålltider:

8.30-9:00 – Registrering

9:00-9.15 – Ylva Nordling, programchef Hållbart arbetsliv hälsar välkommen

9.15-9.45 – Prova på en övning från en tjänst

9.45-12.00 – Mingel och möjlighet att prata med tjänsteleverantörer

 

Vi ser fram emot din anmälan senast den 24 augusti.

Obs! Antalet platser är begränsade och därför vänder vi oss denna gång bara till lokala parter i statliga organisationer.
Bekräftelse på anmälan skickas ut den 26 augusti då även adress för evenemanget kommuniceras.

Varmt välkommen!

 

Partsrådet erbjuder stöd till lokala företrädare inom den statliga sektorn. Här hanterar vi aktuella frågor och utmaningar inom de områden som arbetsgivare och fack på central nivå tycker är viktigast att lösa tillsammans.

Partsrådets program Hållbart arbetsliv ska bidra till positiv förändring, motverka stigande sjuktal och främja ett längre arbetsliv i statlig sektor. Vi drivs av att bidra till en bättre arbetsdag, varje dag i statlig sektor.

Genom Hållbart arbetsliv erbjuder Partsrådet operativt stöd till statliga myndigheter. Vi stöttar verksamhetsutveckling för långsiktig social och organisatorisk hållbarhet, genom att rusta statliga myndigheter för framtidens utmaningar redan idag. Partsrådets tjänster är utvecklade tillsammans med statliga verksamheter och är centralt förankrade inom det statliga avtalsområdet.

Idag erbjuder vi femton tjänster inom programmet Hållbart arbetsliv. De är finansierade av Partsrådet, avropas partsgemensamt och är kostnadsfria att delta i. Läs mer om tjänsterna.

Har du frågor om Öppet hus? Var god kontakta hallbartarbetsliv@partsradet.se

Var?

På en central plats i Stockholm, adress anges vid bekräftelse på anmälan.

När?

31 augusti kl 09-12

Vem?

Vi vänder oss till arbetsgivarföreträdare på statliga myndigheter och organisationer, som t.ex chefer och HR, fackliga företrädare skyddsombud liksom förtroendevalda. Vi ser gärna att arbetstagar- och arbetsgivarrepresentanter deltar gemensamt, men det är inte ett krav. Detta för att inspiration och lärdomar från dagen ska kunna tas tillvara på bästa sätt i det lokala arbetet för hållbart arbetsliv på myndigheten.

Anmälan

Andra evenemang