Evenemang

Hur kan er organisation jobba med teamutveckling?

Hållbart arbetsliv

Seminarium

Välkommen till ett öppet seminarium där vi introducerar programmet Hållbart arbetslivs tjänst Effektiva team!

Hur skapar vi ökat engagemang och förståelse för den egna myndighetens uppdrag genom att möjliggöra effektivare hantering, fördelning och prioritering av arbetsuppgifter och arbetsbelastning? Ett svar kan vara teamutveckling. Är du intresserad av att veta mer om tjänsten och hur nu gör för att ta del av den?

Den 6 februari 2020 bjuder Hållbart arbetsliv in till ett lunchseminarium om tjänsten där du får en introduktion till programmet för Hållbart arbetsliv, tjänstens syfte och innehåll samt har möjlighet att ställa frågor.

Idag erbjuder Partsrådet åtta tjänster inom programmet Hållbart arbetsliv. De är finansierade av Partsrådet, avropas partsgemensamt och är kostnadsfria att delta i. Du kan läsa mer om dem här, men ta chansen att träffa oss i februari.

Har du frågor kontakta programkontoret på hallbartarbetsliv@partsradet.se.

Se det inspelade webbinariet:

Var?

7A Centralen, Vasagatan 7, Stockholm

När?

6 februari 2020, kl. 09.30-13.00 inkl. förfika och lunchmingel. Seminariet pågår mellan 10.00-12.00.

Vem?

Vi vänder oss i första hand till arbetsgivarföreträdare, exempelvis chefer och HR, och fackliga företrädare, som förtroendevalda. Vi ser gärna att arbetstagar- och arbetsgivarrepresentanter deltar gemensamt, men det är inte ett krav. Detta för att inspiration och lärdomar från dagen ska kunna tas tillvara på bästa sätt i det lokala arbetet för hållbart arbetsliv på myndigheten.