Evenemang

Informationsträff om Kollektiv förmåga

Hållbart arbetsliv

Informationsträff

Tjänsten Kollektiv förmåga lanseras i slutet av april och ger stöd i att utveckla strategier för ökad kunskapsintegration i statliga organisationer. Detta bidrar bland annat till att interna resurser utnyttjas bättre och samarbetskvaliteten ökar.

Med tjänsten Kollektiv förmåga får din organisation möjlighet att utveckla kunskap om hur samarbete håller ihop viktiga interna arbetsprocesser. Under processen utvecklar ni en ökad medvetenhet om just er myndighets förutsättningar och utvecklingspotential när det gäller att skapa en frisk och engagerad arbetsplats.

Informationsträffarna syftar till att besvara frågor, belysa vad tjänsten handlar om, hur er organisation kan ta sig an tjänsten och hur det partsgemensamma perspektivet kan bidra till en lyckad process.  

Träffarna leds av Gunnar Westling som är ek dr och verksam som organisationsutvecklare i Fram och en av de som utvecklat tjänsten i samarbete med Partsrådet. Medverkar gör även professor Andreas Werr och/eller ek dr Philip Runsten från Handelshögskolan samt representanter från Partsrådet.  

Var?

Digital medverkan. Länk skickas ut i god tid i förväg.

När?

4 juni kl 15.00–16.15

Vem?

Vi uppmuntrar partsgemensamt deltagande även på våra webbinarier och workshoppar, men det är inget krav.