Evenemang

Är du nyfiken på tjänsterna från Hållbart arbetsliv?

Hållbart arbetsliv

Seminarium

Nu har du möjlighet att höra mer om programmet och träffa dem som utför Hållbart arbetslivs tjänster. Den 20 maj bjuder vi in till öppet hus tillsammans med programkontoret. Under en förmiddag får du en presentation av programmet, möjlighet att ställa frågor om tjänsterna till utövare och utbyta erfarenheter med andra myndigheter.

Partsrådets nya program Hållbart arbetsliv ska bidra till positiv förändring, motverka stigande sjuktal och främja ett längre arbetsliv i statlig sektor. Vi drivs av att bidra till en bättre arbetsdag, varje dag i statlig sektor. Genom Hållbart arbetsliv erbjuder Partsrådet operativt stöd till statliga myndigheter. Vi stöttar verksamhetsutveckling för långsiktig social och organisatorisk hållbarhet, genom att rusta statliga myndigheter för framtidens utmaningar idag. Vårt program av tjänster är utvecklat tillsammans med statliga verksamheter och är centralt förankrat inom det statliga avtalsområdet.

Idag erbjuder vi sex tjänster inom programmet. De är finansierade av Partsrådet, avropas partsgemensamt och är kostnadsfria att delta i. Du kan du läsa mer om dem här, men ta chansen att träffa oss i maj.

Vi ses där,
Emilia Liljefrost,
programchef för Hållbart arbetsliv

Var?

7A Odenplan, Norrtullsgatan 6, Stockholm

När?

20 maj klockan 10-12

Vem?

Vi vänder oss i första hand till arbetsgivarföreträdare, exempelvis chefer och HR, och fackliga företrädare, som förtroendevalda. Vi ser gärna att arbetstagar- och arbetsgivarrepresentanter deltar gemensamt, men det är inte ett krav. Detta för att inspiration och lärdomar från dagen ska kunna tas tillvara på bästa sätt i det lokala arbetet för hållbart arbetsliv på myndigheten.