Evenemang

Är du nyfiken på tjänsterna från Hållbart arbetsliv?

Hållbart arbetsliv

Seminarium

Nu har du möjlighet att höra mer om programmet och träffa oss från programkontoret Hållbart arbetsliv. Den 25 september bjuder vi in till ett seminarium i Göteborg. Under en eftermiddag får du en presentation av programmet, möjlighet att ställa frågor om tjänsterna och utbyta erfarenheter med andra myndigheter. Du kommer även att få möjlighet att träffa Trygghetsstiftelsens medarbetare för lokala omställningsmedel.

Partsrådets nya program Hållbart arbetsliv ska bidra till positiv förändring, motverka stigande sjuktal och främja ett längre arbetsliv i statlig sektor. Vi drivs av att bidra till en bättre arbetsdag, varje dag i statlig sektor. Genom Hållbart arbetsliv erbjuder Partsrådet operativt stöd till statliga myndigheter. Vi stöttar verksamhetsutveckling för långsiktig social och organisatorisk hållbarhet, genom att rusta statliga myndigheter för framtidens utmaningar idag. Vårt program av tjänster är utvecklat tillsammans med statliga verksamheter och är centralt förankrat inom det statliga avtalsområdet.

Idag erbjuder vi åtta tjänster inom programmet. De är finansierade av Partsrådet, avropas partsgemensamt och är kostnadsfria att delta i. Du kan du läsa mer om dem här, ta chansen att träffa oss i september.

 

Vill du veta mer? Hör av dig till oss på hallbartarbetsliv@partsradet.se.

Vi ses där,
Emilia Liljefrost
Programchef för Hållbart arbetsliv

Hållbart arbetsliv ska bidra till positiv förändring, motverka stigande sjuktal och främja ett längre arbetsliv i statlig sektor. Genom programmet erbjuder Partsrådet operativt stöd direkt till myndigheterna i syfte att nå målsättningen om en bättre arbetsdag, varje dag. Läs mer om programmet här.

Var?

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Göteborg

När?

25 september klockan 13-16.30. Vi börjar med lunch kl 12, meddela i din anmälan om du vill delta i lunchen.

Vem?

Vi vänder oss i första hand till arbetsgivarföreträdare, som exempelvis chefer och HR, och fackliga företrädare, som förtroendevalda. Vi ser gärna att arbetstagar- och arbetsgivarrepresentanter deltar gemensamt, men det är inte ett krav. Detta för att inspiration och lärdomar från dagen ska kunna tas tillvara på bästa sätt i det lokala arbetet för hållbart arbetsliv på myndigheten.