Evenemang

Extrainsatt webbinarium: Vad betyder det att vara kollektivt intelligenta i kris?

Hållbart arbetsliv

Webbinarium

Pandemin Covid-19 har inneburit stora förändringar på kort tid – för samhället i stort liksom för enskilda organisationer. Partsrådet fortsätte stötta er i ert partsgemensamma arbete på olika sätt. Nu bjuder vi in till en extrainsatt webbinarieserie där vi kommer att beröra en bredd av teman som relaterar till att hantera förändring.

Kunskapsintegration, eller kanske mer populärt kollektiv intelligens, handlar om vår förmåga att söka kompetens från andra, att bidra med egen kompetens samt att utnyttja de gemensamma kompetenserna i en reflekterande tolkning och omtolkning av det problem man för tillfället arbetar med.

I tider av kris sätts denna förmåga under press. Vad händer då? Och hur gör vi för att arbeta kollektivt intelligent under kris? Gunnar Westling, Fram och Andreas Werr, professor på Handelshögskolan i Stockholm, leder Partsrådets pilottjänst Kollektiv intelligens. Nu håller de i ett webbinarium på temat kris och samarbete. Gunnar och Andreas berättar mer och svarar på era frågor under sändningen. Som en förberedelse inför webbinariet ber vi dig svara på några frågor som du får innan webbinariet.

Har du frågor, kontakta programkontoret på hallbartarbetsliv@partsradet.se.

Se det inspelade webbinariet:

Var?

Digital medverkan

När?

18 maj kl. 11.45-12.15. Det kommer även finnas möjlighet att titta på webbinariet efteråt.