Evenemang

Frukostklubb i Almedalen

Hållbart arbetsliv

Seminarium

Är du nyfiken på tjänsterna från Hållbart arbetsliv? Nu har du möjlighet att höra mer om programmet och träffa oss från programkontoret Hållbart arbetsliv. Vi bjuder in till frukostklubb både tisdag och onsdag under Almedalsveckan, och du är varmt välkommen! Till frukosten får du en presentation av programmet, har möjlighet att ställa frågor om tjänsterna och utbyta erfarenheter med andra myndigheter.

Partsrådets nya program Hållbart arbetsliv ska bidra till positiv förändring, motverka stigande sjuktal och främja ett längre arbetsliv i statlig sektor. Vi drivs av att bidra till en bättre arbetsdag, varje dag i statlig sektor. Genom Hållbart arbetsliv erbjuder Partsrådet operativt stöd till statliga myndigheter. Vårt program av tjänster är utvecklat tillsammans med statliga verksamheter och är centralt förankrat inom det statliga avtalsområdet.

Idag erbjuder vi åtta tjänster inom programmet. De är finansierade av Partsrådet, avropas partsgemensamt och är kostnadsfria att delta i. Du kan du läsa mer om dem här, ta chansen att träffa oss i Visby.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss på hallbartarbetsliv@partsradet.se.

Var?

I utställningen Ursäkta röran: omställning pågår, Donnersgatan 6, Visby.

När?

2 och 3 juli kl. 9-10. (I anmälan väljer du vilken dag du vill delta).

Vem?

Vi vänder oss i första hand till arbetsgivarföreträdare, exempelvis chefer och HR, och fackliga företrädare, som förtroendevalda. Sprid gärna inbjudan till kollegor som är på plats i Almedalen.