Evenemang

Lanseringsworkshop: Lärande i förändring

Hållbart arbetsliv

Workshop

Med tjänsten Lärande i förändring vill centrala parter stärka lokala parters förmåga att sätta lärande, kompetensutveckling och engagemang på agendan i statliga organisationer. Tjänsten lanseras i samband med en workshop den 20 oktober där du även har möjlighet att ta del av en inspirationsföreläsning som kretsar kring vikten av kontinuerligt lärande. Föreläsare är Claudia Olsson – världskänd företagsledare och expert inom digitalisering och digital transformation. Därefter får du som deltagare titta närmare på det digitala verktyget och även testa utvalda övningar.

Lärande främjar utveckling för såväl organisation som individ. Människor som lär sig och utvecklas på sin arbetsplats känner större engagemang och mår bättre. Partsrådets nya tjänst Lärande i förändring erbjuder en workshop som riktar sig till lokala parter som vill sätta lärande på agendan. I lärpass byggs en gemensam kunskapsgrund för vad lärande är och kan ge, och i arbetspass tillhandahålls konkreta verktyg som hjälper er att reflektera kring vad lärande är för er och vad ni vill framåt.

Tjänsten har utvecklats för programmet för hållbart arbetsliv i samarbete med konsultnätverket Gro.

Workshop 20 oktober kl 13.00–14.15
Denna lanseringsworkshop inleds med ett inspirerande pass tillsammans med digitaliseringsexperten och entreprenören Claudia Olsson, som talar om den tekniska utvecklingens påverkan på organisationer och lärande. Detta tema berörde hon även i sitt sommarprogram som sändes den 9 augusti i P1. Därefter demonstrerar Partsrådets projektkoordinator Farhia Bile tjänsten Lärande i förändring och leder utvalda övningar som gör det möjligt för dig som deltagare att utbyta tankar och erfarenheter med representanter från andra statliga organisationer.

Var?

Workshoppen sker via mötesverktyget Zoom. Länk skickas ut i förväg till anmälda deltagare.

När?

20 oktober kl 13.00–14.15.

Vem?

Vi uppmuntrar partsgemensamt deltagande, men det är inget krav.