Evenemang

Lönebildningsdagen 2022: Lokal lönebildning i en föränderlig omvärld

Lönebildning

Webbinarium

Ett bra förberedelsearbete och ett gott samarbete är några av nycklarna för ett väl fungerande lokalt lönebildningsarbete. Omvärldsanalysen är en viktig del i förberedelsearbetet.

Fredag den 14 oktober mellan klockan 09.00-12.00 bjuder centrala parter återigen in er som är representanter för arbetsgivare och fack inom den statliga sektorn till den uppskattade och välbesökta digitala Lönebildningsdagen. Denna gång på temat Lokal lönebildning i en föränderlig omvärld.

Medverkar gör bland andra:

  • Henry Ohlsson: Vice riksbankschef och professor i nationalekonomi vid Uppsala Universitet medverkar för att ge sin bild av en omvärld i förändring.
  • Centrala studiestödsnämnden (CSN): Lokala parters representanter Fredrik Ejresund (Arbetsgivare), Jens Holmberg (Saco-S), Jan Lahti (Seko) och Anneli Gårdbäck (OFR/ S,P,O) medverkar för att berätta om sina praktiska erfarenheter av lönebildning på myndigheten.
  • Centrala parters förhandlingsledningar: Anna Falck (Arbetsgivarverket) Matilda Nyström Arnek (Arbetsgivarverket), Anna Steen (Saco-S) Åsa Erba Stenhammar (OFR/ S,P,O), Helen Thornberg (Seko).

 

Genom att delta med både representanter för fack och arbetsgivare inom er verksamhet lägger ni en god grund för det lokala lönebildningsarbetet.

 

Varmt välkomna!

/Styrgruppen inom Partsrådets arbetsområde Centrala parters stöd till lokal lönebildning

Var?

Digital sändning. Länk skickas ut i god tid före evenemanget.

När?

14 oktober kl 09.00- 12.00

Vem?

Representanter för fack och arbetsgivare på det statliga avtalsområdet som medverkar i det lokala lönebildningsarbetet.