Evenemang

Stöttande rehabilitering

Hållbart arbetsliv

Seminarium

Hur kan er organisation ta en aktiv och stöttande roll genom hela rehabiliteringsarbetet? Välkommen till ett öppet seminarium där vi introducerar programmet Hållbart arbetslivs tjänst Välkommen tillbaka!

Tjänsten Välkommen tillbaka är en halvdagsworkshop som täcker vilka åtgärder som visat sig vara effektiva för att förkorta tiden från sjukskrivning till återgång i arbete. Utifrån era behov och förutsättningar tittar vi på stöd i rehabiliteringens olika faser, och försöker tydliggöra processen från sjukskrivningens första dag till full återgång i arbete. Är du intresserad av att veta mer om tjänsten och hur du gör för att ta del av den?

Den 12 september bjuder Hållbart arbetsliv in till ett lunchseminarium om tjänsten där du får en introduktion till programmet för Hållbart arbetsliv, tjänstens syfte och innehåll samt har möjlighet att ställa frågor.

Idag erbjuder Partsrådet åtta tjänster inom programmet Hållbart arbetsliv. De är finansierade av Partsrådet, avropas partsgemensamt och är kostnadsfria att delta i. Du kan läsa mer om dem här.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss på hallbartarbetsliv@partsradet.se.

Var?

7A Odenplan, Norrtullsgatan 6, Stockholm

När?

12 september klockan 9.30-13.00 inkl. förfika och lunchmingel. Seminariet pågår mellan kl. 10.00-12.00.

Vem?

Vi vänder oss i första hand till arbetsgivarföreträdare, exempelvis chefer och HR, och fackliga företrädare, som förtroendevalda. Vi ser gärna att arbetstagar- och arbetsgivarrepresentanter deltar gemensamt, men det är inte ett krav. Detta för att inspiration och lärdomar från dagen ska kunna tas tillvara på bästa sätt i det lokala arbetet för hållbart arbetsliv på myndigheten.