Evenemang

Teamutveckling som ger stabilitet inför framtiden

Hållbart arbetsliv

Workshop

Arbetsgrupper spelar en viktig roll i utvecklingen mot ett hållbart arbetsliv inom en organisation, inte minst i tider av osäkerhet och förändring. Forskning visar att välfungerande team med hög grad av psykologisk trygghet ger en grund för att hitta vägen framåt. Den 17 februari kan du få fler argument för varför teamutveckling med hjälp av tjänsten Effektiva team är rätt för din organisation.

Tjänsten Effektiva team har hittills levererats till ett 40-tal myndigheter och responsen har varit mycket god, enligt utvärderingar. Förutom metodstöd i implementeringen av teamutveckling har även ett lärnätverk kring tjänsten bildats.

Ingela Johansson, HR-specialist från Integritetsskyddsmyndigheten, och Eva Forsberg, huvudskyddsombud på Statens tjänstepensionsverk, ger under workshoppen sina perspektiv på teamutvecklingens betydelse för organisationens utveckling mot ett hållbart arbetsliv.

Tillfället bjuder på möjligheten att lära från goda exempel, men du får också dela med dig av dina tankar kring och erfarenheter av teamutvecklingsarbete, samt diskutera detta ständigt aktuella ämne med kollegor från andra myndigheter. 

 

Var?

Digital workshop via Zoom. Länk skickas ut i bekräftelsen efter anmälan.

När?

17 februari kl. 13.00–14.30

Vem?

Vi uppmuntrar partsgemensamt deltagande, men det är inget krav.