Evenemang

Ursäkta röran: Omställning pågår – en mobil utställning

Seminarium

Välkommen till ett öppet seminarium där vi introducerar programmet Hållbart arbetslivs tjänst Ursäkta röran: Omställning pågår!

Tjänsten Ursäkta röran: Omställning pågår är en tankeväckande mobil utställning. Den placeras direkt hos myndighet och i utställningsmiljön leder Hållbart arbetslivs team, workshops som kan stötta er i er förändringsresa. Dessa workshops ger deltagarna perspektiv, reflektion, inspiration och konkreta verktyg för att hantera den förändring som ständigt pågår i arbetslivet och, om så önskas, den förändring ni själva står inför. Utställningskonceptet ger er möjlighet att arbeta med komplexa frågeställningar på en konkret nivå.

Partsrådet erbjuder er ett forum för att diskutera viktiga frågor om hållbart arbetsliv, arbetslivets föränderlighet och vad detta innebär för friska och engagerade arbetsplatser genom inspiration och synliggörande av möjliga verktyg som kan användas i processen.Är du intresserad av att veta mer om tjänsten och hur nu gör för att ta del av den?

Den 19 november bjuder Hållbart arbetsliv in till informationsträff om tjänsten där du får en introduktion till programmet för Hållbart arbetsliv, tjänstens syfte och innehåll samt har möjlighet att ställa frågor.

Idag erbjuder Partsrådet åtta tjänster inom programmet Hållbart arbetsliv. De är finansierade av Partsrådet, avropas partsgemensamt och är kostnadsfria att delta i. Du kan läsa mer om dem här, men ta chansen att träffa oss i november.

Var: 

När:

Måltider: 

Vem:

Anmälan: Anmäl dig HÄR. Det finns ingen möjlighet att delta via webbsändning.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss på hallbartarbetsliv@partsradet.se.

Var?

Plats Norra Latin, (rum 356), Drottninggatan 71B, Stockholm. Vi bjuder på kaffe, te och frukt.

När?

19 november. När du anmäler dig bokar du in vilken tid du vill komma och träffa oss.

Vem?

Vi vänder oss i första hand till arbetsgivarföreträdare, exempelvis chefer och HR, och fackliga företrädare, som förtroendevalda. Vi ser gärna att arbetstagar- och arbetsgivarrepresentanter deltar gemensamt, men det är inte ett krav. Detta för att inspiration och lärdomar från dagen ska kunna tas tillvara på bästa sätt i det lokala arbetet för hållbart arbetsliv på myndigheten.