Evenemang

Vill ni ha stöd för att arbeta mer proaktivt för att fånga tidiga tecken på stress och ohälsa?

Hållbart arbetsliv

Seminarium

Välkommen till ett öppet seminarium där vi introducerar programmet Hållbart arbetslivs tjänst Fånga Tidiga tecken.

Ett av programmets mest populära tjänster är den interaktiva halvdagsworkshopen Fånga Tidiga Tecken vars syfte är att stärka förmågan att identifiera och hantera tidiga tecken på stress och ohälsa. Är du intresserad av att veta mer om tjänsten och hur du gör för att ta del av den?

Den 14 maj bjuder Hållbart arbetsliv in till lunchseminarium om tjänsten där du får en introduktion till programmet för Hållbart arbetsliv, tjänstens syfte och innehåll samt erfarenhetsutbyten med tidigare deltagare.

Partsrådets nya program Hållbart arbetsliv ska bidra till positiv förändring, motverka stigande sjuktal och främja ett längre arbetsliv i statlig sektor. Vi drivs av att bidra till en bättre arbetsdag, varje dag i statlig sektor. Genom Hållbart arbetsliv erbjuder Partsrådet operativt stöd till statliga myndigheter. Vi stöttar verksamhetsutveckling för långsiktig social och organisatorisk hållbarhet, genom att rusta statliga myndigheter för framtidens utmaningar idag. Vårt program av tjänster är utvecklat tillsammans med statliga verksamheter och är centralt förankrat inom det statliga avtalsområdet.

Idag erbjuder vi sju tjänster inom programmet. De är finansierade av Partsrådet, avropas partsgemensamt och är kostnadsfria att delta i. Du kan du läsa mer om dem här, men ta chansen att träffa oss i maj.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss på hallbartarbetsliv@partsradet.se.

Vi ses där,
Emilia Liljefrost,
programchef för Hållbart arbetsliv

Var?

7A Centralen, Vasagatan 7, Stockholm

När?

14 maj klockan 11.00-13.00

Vem?

Vi vänder oss i första hand till arbetsgivarföreträdare, exempelvis chefer och HR, och fackliga företrädare, som förtroendevalda. Vi ser gärna att arbetstagar- och arbetsgivarrepresentanter deltar gemensamt, men det är inte ett krav. Detta för att inspiration och lärdomar från dagen ska kunna tas tillvara på bästa sätt i det lokala arbetet för hållbart arbetsliv på myndigheten.