Evenemang

Webbinarium: Samskapat utvecklingsarbete – ny tjänst under året

Hållbart arbetsliv

Webbinarium

Partsrådets program Hållbart arbetsliv tar fram nya tjänster under året. En av programmets nya tjänster är Samskapat utvecklingsarbete. Tjänsten erbjuder metodstöd till lokala parter i statliga verksamheter – utifrån era behov och med start i en samskapad nulägesanalys förmedlas en beprövad metodik för att identifiera och omsätta insikter i konkreta steg. Metoden kan adressera många frågor och utmaningar, till exempel verksamhetsutveckling, arbetsmiljöarbete eller teamutveckling.

Nu bjuder vi in till ett webbinarium där vi berättar mer om den nya tjänsten, varför den är viktig, hur den kan stötta arbetet i din statliga verksamhet samt ger några exempel där den redan gjort nytta. Vi kommer också in på hur tjänsten kan förmedlas digitalt och hur metoden i sig kan användas digitalt – en anpassning som gjorts under våren!

I det här webbinariet pratar tjänsteutvecklare Charlotta Linse med Johan Holm från Gro om det gemensamma utvecklingsarbetet av tjänsten, som sker under året. Vi uppmuntrar frågor och interaktivitet under webbinariet: funderar du på om den här tjänsten skulle kunna användas på din arbetsplats? Funderar du på om den metoden passar den utmaning du grubblar över? Ta med dig dina frågor till detta tillfälle!

Har du frågor? Hör av dig till oss på hallbartarbetsliv@partsradet.se.

Se det inspelade webbinariet:

Var?

Digital medverkan

När?

9 juni kl. 12.00-12.45. Det kommer även att finnas möjlighet att titta på webbinariet efteråt.

Vem?

Vi uppmuntrar partsgemensamt deltagande även på våra webbinarier, men det är inget krav.