Evenemang

Med möjligheterna som mål

Hållbart arbetsliv

Webbinarium

Det krävs mod för att våga se sina utmaningar och ta tag i dem. Det vet de myndigheter som hittills utnyttjat tjänsten Organisationsanpassad möjlighetskarta i syfte att staka ut en väg mot ett mer hållbart arbetsliv. Den 3 februari kan du få inspiration från två av dem.

Det turbulenta 2020 har satt nytt ljus på både utmaningar och möjligheter i många organisationer. Inom vissa myndigheter har medvetenheten om vad som bidrar till en frisk och engagerad arbetsplats ökat, inom andra har istället förbättringsområdena ökat i antal. Med tjänsten Organisationsanpassad möjlighetskarta får din myndighet en extern blick på situationen och hjälp att identifiera orsaker till utmaningarna.

Den omfattande tjänsten har hittills levererats till nio myndigheter. Under det här webbinariet träffar du Maria Andrén, HR-specialist på Skatteverket, och Cathrine Beijer, facklig representant (ST) på Formas. Tillsammans med tjänsteleverantören Öyvind Näss-Holm målar de upp en bild av hur organisationsspecifika utmaningar kan identifieras och förvandlas till möjligheter med hjälp av tjänsten.

Här ser du det inspelade webbinariet. 

Var?

Digital medverkan.
Länk till webbinariet skickas ut i bekräftelsen efter anmälan.

När?

3 februari kl. 12.00–12.45.
Det kommer även att finnas möjlighet att titta på webbinariet efteråt.

Vem?

Vi uppmuntrar partsgemensamt deltagande även på våra webbinarier, men det är inget krav.