Om oss

Partsrådet får ny webbplats och ny grafisk profil

onsdag 18 november 2020

Nu lanserar vi nya partsradet.se tillsammans med en helt ny grafisk profil. Den nya webbplatsen ska göra det lättare för er som representerar arbetsgivare och fackförbund i statlig verksamhet att ta del av Partsrådets erbjudande.

– Min förhoppning är att Partsrådet ska bli mer känt bland våra 250 myndigheter och medlemmar. Det är viktigt att våra medlemmar vet vilka arbetsområden vi satsar på och vad Partsrådet kan hjälpa till med, säger Gunnar Holmgren, ordförande i styrelsen på Partsrådet.

En modernare och tillgängligare webbplats

På den nya webbplatsen blir det också enklare för fack- och arbetsgivarrepresentanter (lokala parter) att hitta och använda material som Partsrådet har tagit fram, både nytt och gammalt. Vice ordförande Anna Steen menar att det är viktigt att webbplatsen underlättar i arbetet:

– Jag hoppas på en modern, användbar webbplats för alla lokala parter som nyttjar Partsrådets verksamheter och arbetsområden.

Person sittandes vid ett mötesbord med ett stort fönster i bakgrunden.

Gunnar Holmgren tror också att den nya webbplatsen kan ge inspiration i arbetet med viktiga frågor:

– Jag tror att det finns många möjligheter att inspirera, inte minst kring arbetsmiljö och hållbart arbetsliv och den typen av frågor, så att man får en förståelse för de utmaningar som faktiskt finns i detta.

Person sittandes vid ett bord med en stor växt bakom

En grafisk profil som passar digital kommunikation

Samtidigt som den nya webbplatsen lanseras moderniseras även Partsrådets grafiska profil. Syftet har varit att ta fram något som bättre passar dagens digitala kommunikation och att skapa en upplevelse som både upplevs seriös och inspirerande.

– Även om vi nu byter grafiskt profil, så ska man känna igen Partsrådet – det är det viktiga, säger Anna Steen.