Om oss

Tack för att du deltog vid Partsrådsdagen i Stockholm den 7 november 2023

Två personer i fokus vid ett mässbord.

Längst ner på sidan kan du ladda ner presentationen från dagen. Den får inte spridas i sociala medier men du får gärna använda den för egen del.

För dig som missade Partsrådsdagen eller vill ta del av föreläsningarna igen publicerar vi inspelningen här på partsradet.se i början av december. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få information om när filmen läggs upp.

Utvärdering

Eftersom vi gärna vill veta vad du tyckte om arrangemanget skickar vi dig en utvärdering inom kort. Med hjälp av den får vi möjlighet att lära och utveckla våra evenemang på bästa sätt. Tack på förhand för din återkoppling.

Hitta fler evenemang i vårt kalendarium

Vi arrangerar webbinarier, seminarier, workshoppar och andra evenemang, både digitalt och på plats. Den 5 december vid 11.00 genomför vi nästa evenemang, webbinariet Vad är en lagom arbetsbelastning?. Välkommen med din anmälan.

Följ Partsrådet för mer inspiration

  • Aktuellt från Partsrådet är ett nyhetsbrev fyllt med tips och inspiration som ger stöd i ditt arbete för en bättre arbetsdag varje dag i statlig sektor.
  • LinkedIn och Facebook hittar du enkelt information om kommande evenemang, kunskap och tips.
  • Nya och tidigare publicerade avsnitt av Partsrådspodden hittar du både här på partsradet.se och där poddar finns, till exempel på Soundcloud.