Studiebesök – Vinnova. Att innovera en arbetsplats

2018-05-07 Partsrådet välkomnar dig som är arbetsgivarföreträdare och facklig företrädare på en statlig myndighet till ett unikt studiebesök vid Vinnova i Stockholm.

 

OM STUDIEBESÖKET

Välkommen på ett studiebesök i en speciell arbetsmiljö där respekt, ansvarstagande och mod också syns i arbetsplatsens utformning.

Vinnova, Sveriges innovationsmyndighet, har skapat en arbetsplats som ger förutsättningar för att kreativitet och effektivitet ska kunna samverka. Myndigheten sitter sedan två år i en aktivitetsbaserad kontorsmiljö som ofta refereras till som ett gott exempel på hur man kan utforma en innovativ och funktionell arbetsplats. Det handlar inte bara om den fysiska utformningen utan det krävs även nya sätt att leda för att få arbetet att fungera.

Vår värd är Peter Lindelöf, Direktör och avdelningschef Innovationsledning. Studiebesöket inkluderar en rundvandring i Vinnovas lokaler.

Om Vinnova – Vinnova är Sveriges innovationsmyndighet. Myndigheten har som uppgift att skapa hållbar tillväxt och samhällsnytta genom att bland annat investera i innovativa projekt där många parter samverkar. För mer information: www.vinnova.se

Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor under presentationen. Vi välkomnar ett aktivt deltagande. Varmt välkomna!

PRAKTISK INFORMATION

Målgrupp: Vi ser gärna att arbetstagar- och arbetsgivarrepresentanter deltar gemensamt vid studiebesöket. Detta för att inspiration och lärdomar från dagen ska kunna tas tillvara på bästa sätt i det lokala innovations- och utvecklingsarbetet på myndigheten.

Tid och plats: Torsdagen den 18 oktober, kl. 10.00 – 12.30 på Vinnova, Mäster Samuelsgatan 56, Stockholm. Kaffe serveras från 09.30. Presentationen börjar kl. 10.00 och pågår till ca 11.45. Från kl. 11.45 – 12.30 serveras lättare lunch och ges möjlighet till mingel.

Anmälan: Anmäl dig HÄR senast den 10 oktober. Notera att antalet platser är begränsade och att först till kvarn gäller. Partsrådet förbehåller sig rätten att vid stort intresse begränsa antalet deltagare per myndighet. Håll utkik på hemsidan för uppdaterad information.

Återbud: Partsrådet debiterar en avgift på 500 kronor vid avbokning senare än sju dagar före seminariet. För deltagare som uteblir utan att avboka debiteras en avgift om 1 000 kronor. Det går bra att överlåta platsen till annan deltagare.

Om du har frågor om seminariet, kontakta projektledare Susanne Tillqvist, tfn: 070 318 9177, e-post susanne.tillqvist@partsradet.se eller Iréne Öst, tfn: 070 558 2837, e-post irene.ost@partsradet.se

Partsrådet bjuder på studiebesöket och lunchen, men står inte för logi- och resekostnader.

När du anmäler dig till en Partsrådsaktivitet samtycker du till att dina personuppgifter i anmälan kommer att användas för att administrera din anmälan och följa upp vad du tycker om aktiviteten efteråt. Partsrådet kan komma att skicka information t.ex. om liknande aktiviteter, till din mejladress. Partsrådet behåller uppgifterna som längst två kalenderår efter att du lämnat dem. Sedan tas de bort. Som deltagare kommer du att bli medlem i Partsrådets lösenordskyddade intranät och där få tillgång till framför allt deltagarlistor, presentationer och annat material från aktiviteten du deltagit i. Där är namn och mejladress samt uppgifter som du själv lägger till, tillgängliga för alla som har tillgång till intranätet. Du har tillgång till materialet i två kalenderår efter året du deltog. Du kan avsluta ditt medlemskap i intranätet tidigare genom att meddela Partsrådet på info@partsradet.se . Läs Partsrådets integritetspolicy HÄR .