Lyssna på artiklar genom att klicka på högtalarsymbolen.

Gullers Grupp ny leverantör av kommunikationstjänster

2013-09-17 Från den 1 september 2013 sköter Gullers Grupp kommunikationen åt Partsrådet.
– Det ska bli roligt och intressant att på allvar kunna sätta sig in i Partsrådets verksamhet, säger Marie Markowicz Lindén, Partsrådets kontaktperson på Gullers Grupp.

Gullers Grupp är en fullservicebyrå inom kommunikationsområdet som är särskilt inriktad på samhällsfrågor. Bland kunderna återfinns flera fackliga organisationer och arbetsgivareorganisationer, liksom partssammansatta organ inom framför allt arbetsmiljöområdet. Gullers Grupp har även ramavtal med Regeringskansliet och ett flertal statliga myndigheter.

– Därför känns det särskilt roligt att även få Partsrådet som kund, säger Marie Markowicz Lindén.

Hon har själv omfattande erfarenhet av arbetsmarknadsfrågor, både från sin tid som rådgivare på Gullers Grupp och från sitt tidigare yrkesliv, då hon bland annat har varit arbetsmarknadsreporter och presschef på dåvarande Arbetsmarknadsstyrelsen.

Avtalet med Partsrådet gäller till och med februari 2015.

Partsrådet har tillgång till Gullers Grupps samlade kompetens, med ett 40-tal konsulter. Arbetsgruppen som i första hand ska jobba med Partsrådet består utöver Marie av Tobias Borgin, Rebecka Berntsson Eskilstorp och Jonatan Belvert.
Tobias är journalist i botten och van skribent inom alla kanaler. Han skriver allt från annonser, årsredovisningar och webbsidor till tidningar och böcker.

Rebecka är junior skribent och nyanställd på Gullers Grupp. Hon har en pol kand med inriktning på statsvetenskap från Uppsala universitet. Under slutet av sin studietid arbetade Rebecka för Sveriges Läkarförbund, på avdelningen för politik och profession.
Jonatan är layoutare och har god erfarenhet av att arbeta med såväl webb som tryck.
Gullers Grupp har sitt kontor vid Humlegården, med adressen Birger Jarlsgatan 32 A.

Publicerad: 2013-09-17

Partsrådet stöder partsgemensamt förändrings- och förnyelsearbete på statliga arbetsplatser.