Innovationsfrukost – ”Att innovera mellan strukturer”

Partsrådet välkomnar dig som är arbetsgivarföreträdare och facklig företrädare på en statlig myndighet till en innovationsfrukost på Tändstickspalatset i Stockholm.

Om seminariet

Hur kan man skapa förutsättningar för innovation och utveckling genom att använda sig av metoder som spelteknik, 3D och visualiseringsteknik? Hur kan man samordna flera olika komponenter i samma flöde? Hur kan man samarbeta mellan olika strukturer och skapa innovation? Det är några frågor som Partsrådet vill belysa i årets andra innovationsfrukost.

Seminariet inleds med frukost och möjlighet till nätverkande. Därefter följer en föreläsning om ca 45 minuter följt av gemensam diskussion och reflektion. Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor till föreläsaren och vi välkomnar ett aktivt deltagande.

Sebastian - föreläsare

Om föreläsaren: Sebastiaan Meijer är Professor i vårdlogistik vid Kungliga Tekniska Högskolan. Hans forskargrupp använder sig av bland annat spelsimulering och andra interaktiva metoder för att utveckla användningen av innovativa logistiska metoder i vården. Sebastiaan kommer att dela med sig av sin erfarenhet av hur man får olika strukturer att verka tillsammans och olika metoder för att innovera och utveckla verksamhet.

Varmt välkommen!

Praktisk information

Målgrupp: Vi ser gärna att arbetstagar- och arbetsgivarrepresentanter deltar gemensamt på innovationsfrukosten. Detta för att inspiration och lärdomar från dagen ska kunna tas tillvara på bästa sätt i det lokala innovations- och utvecklingsarbetet på myndigheten.

Tid och plats: fredagen den 18 maj, kl. 07.45 – 09.30 på Tändstickspalatset, Västra Trädgårdsgatan 15, Stockholm. Frukost serveras från 07.45. Seminariet börjar kl. 8.15.

Anmälan: Anmäl dig HÄR senast den 10 maj.

Notera att antalet platser är begränsade och att först till kvarn gäller. Partsrådet förbehåller sig rätten att vid stort intresse begränsa antalet deltagare per myndighet. Håll utkik på hemsidan för uppdaterad information.